Carrefour Sızma Zeytinyağı 2 lt #30126221 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Sızma Zeytinyağı 2 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Sızma Zeytinyağı 2 Lt

Yemek kültürü ülkemizde oldukça gelişmiş sayılabilecek kültürler arasında yer almaktadır. Ülkemiz sahip olduğu zengin mutfağı sayesinde birçok farklı çeşit malzeme kullanılarak birçok farklı lezzetin ortaya çıkarıldığı oldukça geniş yelpazeli bir mutfağa sahiptir. Ülkemiz mutfağında yemeklere lezzet veren olmazsa olmaz birçok farklı yemek malzemesi bulunmaktadır. Bu malzemeler sahip oldukları koku, esans gibi faktörler sayesinde yemeklerin daha lezzetli bir hale gelmesini sağlamaktadır. Ülkemiz mutfağında en çok kullanılan tatlandırıcı özelliğe sahip yemek malzemeleri arasında zeytinyağı gelmektedir. Zeytinyağı hem yemeklere verdiği kıvam hem de katmış olduğu ekstra lezzet sayesinde Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Carrefour sızma zeytinyağı 2 Lt ürünleri tamamen doğal bir şekilde üretilmiş olup yemeklerinize lezzet katması için sizlere sunulmuştur. CarrefourSA reyonlarında oldukça kolay bir şekilde bulabileceğiniz bu ürünler sayesinde siz de daha lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz.

Sıvı yağlar reyonunu ziyaret etmeniz neticesinde farklı tasarımı ile direkt olarak gözünüze çarpacak olan carrefour sızma zeytinyağı 2 lt ürünleri sayesinde siz de yemeklerinizin oldukça hafif bir şekilde pişmesini ve daha lezzetli bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız