Carrefour UHT Yağlı Süt 1 lt #30112588 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour UHT Yağlı Süt 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour UHT Yağlı Süt 1 lt

Evlerde en sık rastlanan içeceklerden biri olan Carrefour UHT Yağlı Süt, sağlıklı ve besleyici olması sebebiyle ile tercih ediliyor.

CarrefourSA’nın tam yağlı uzun ömürlü sütler bölümünde yer alan yağlı süt, tüm aile üyeleri için sağlıklı ve lezzetli bir içecek. İşe gitmeden sabah kahvaltılarında içebilir, yatmadan önce her akşam çocuklarınıza bir bardak içirerek rahat bir gece geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Sütü farklı lezzetler ile buluşturarak farklı sunumlar yapabilirsiniz. Sıcak ya da soğuk olarak servis edebilir, kahvelerinizin içine ekleyebilirsiniz.

Sıcak servis ederken içine çikolata tozu ya da parçaları koyulduğunda, toz salep ile karıştırıldığında lezzetli içecekler elde edilebilir. Muz, çilek gibi meyveler ile soğuk süt blender'da çırpılarak tüm ailenin sevdiği yaz içecekleri hazırlanabilir. Sadece içecek değil kek ve pastalarınıza ekleyerek lezzetli atıştırmalıklar hazırlamak için de kullanabilirsiniz. Muhallebi, sütlaç, puding, keşkül, kazandibi, tavukgöğsü gibi sütlü tatlıları yapabilmeyi sağlayan Carrefour süt, pasta kremaları veya kurabiyeler için lezzetli dolgu kremaları hazırlarken de kullanılır. Ürünün paketini açtıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Sağlıklı içecekler ve lezzetli yiyecekler hazırlayabilmek için Carrefour yağlı sütü hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 446725

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız