Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 1 lt #30042115 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fayans ve seramiklerde oluşan lekeleri çıkarmak için buhar faydalı olacaktır. Sıcak su döküp bir süre beklerseniz, buhar etkisiyle lekelerin yumuşadığını görebileceğiniz Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Sıvı yüzey temizleyiciyi normal kirler için sulandırarak kullanabilirsiniz. İnatçı ve zor çıkan kirler için ise direkt olarak kullanılabilir. Temizlenecek yüzeye doğrudan veya nemli bir bez yardımı ile yüzey temizleyici dökebilirsiniz. Çok kirli yüzeylerdeki kirleri çıkartmak için; yüzey temizleyiciyi uygun miktarda kirli yüzeye dökün ve 3-4 dakika kadar bekledikten sonra sert bir sünger yardımı ile yüzeyi ovalayın. Kirlerin kolayca çıktığını fark edeceksiniz. Yüzey temizleyicileri el, yüz, vücut ve gıda temizliğinde kullanmayın! Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Göz ile temas halinde gözlerinizi bol suyla yıkayın.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız