Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 3 lt #30042116 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 3 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 3 lt

Evinizin yüzeylerinde hijyenik bir temizlik ortamı sağlayan Carrefour Yüzey Temizleyici Bahar Çiçeği 3 lt hoş ve ferahlatıcı kokusuyla dikkat çekiyor. CarrefourSA reyonlarının yer temizleme sıvıları bölümünde bulunan temizleyici ile evinizi gündelik olarak temiz ve ferah tutabilir, parke ve mermerlerde oluşan istenmeyen lekelerden etkili bir şekilde kurtulabilirsiniz. Uygulandığı yerleri uzun süre parlak tutma özelliğine sahip ürün, özel formulüyle lekeleri hızlıca çıkarıyor. Pratik kullanımı ile öne çıkan Carrefour temizleyiciyi evinizin zeminine kolayca uygulayıp anında sonuç alabilirsiniz.
Evler dışında işyerlerinde de rahatlıkla kullanılabilen yer temizleyici ile işyerinizin yüzeylerinde ışıl ışıl bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bahar çiçeği esansı içeren ürünü kullanarak işyerinizde ferah bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Özellikle küçük bebeği ve çocuğu olan aileler için çok önemli olan hijyenik yüzey temizliğini Carrefour yer sıvısı ile kolayca sağlayabilirsiniz. Masif, laminant, mermer ve fayans gibi farklı zeminlere kolaylıkla uygulanabilen ürün, ortamlara bahar aylarının ferahlığını yansıtıyor.
Günlük hayatın geçtiği ortamları parlatan ve hijyenik tutan yer temizleme sıvısı, uygulandığı yerlerde uzun süre kalıcı olmasıyla öne çıkıyor. 3 litrelik ambalajlar içinde sizlere sunulan ürünü denemek için alışveriş sepetinize ekleyip sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 387247
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız