Çaykur Altınbaş Çay 200 Gr #30085940 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Altınbaş Çay 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,50 TL

adet
Çaykur Altınbaş 200 Gr

İçecekler reyonunda çay ve diğer sıcak soğuk içecekler bulunmaktadır. Çaykur Altınbaş 200 gr için de bu reyona göz atmanız gerekir. Rize’nin en kaliteli çaylarından hazırlanan Çaykur çaylar için reyonlarımızdan alışverişe başlayabilirsiniz. Kültürümüzde çay tüketimi önemli bir yer tutmaktadır. En fazla tüketilen sıcak içecek olarak bilinen çay hem kışın hem de yazın büyük ilgi görmektedir. Evlerde, iş yerlerinde sürekli olarak kaynayan çaydanlıklar ve elektrikli ev aletleri aralıksız çay hizmeti sunmaktadır. Vazgeçilmezimiz hâline gelen çayları Çaykur markasından temin edebilirsiniz. Çay tiryakilerinin damak zevkine uygun Çaykur çayların lezzetini bir kez tattığınızda müdavimi olabilirsiniz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bularak sepetinize attığınızda sevdiklerinizle çay keyfinize katkıda bulunabilirsiniz.

Sıcak içecekler reyonundan çay bölümüne geçiş yaparak Çaykur Altınbaş 200 gr çay paketlerini bulabilirsiniz. Çaykur çaylar her bütçeye uygun miktarlarda hazırlanmıştır. 200 gr seçenekleri de hem ailelerin hem de bekârların tercih edebileceği ürünlerdir. İhtiyacınıza uygun olan Çaykur çayları mağazamıza gelerek satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için diğer seçeneğiniz de sitemizi ziyaret etmektir. Vaktiniz kısıtlıysa doğrudan online alışveriş yapabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ALTINBAŞ'IN GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ALTINBAŞ'I HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR ALTINBA#

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız