Çaykur Tiryaki Çayı 1000 Gr #30097422 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Tiryaki Çayı 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 259 adet
149,90 TL

adet

Günün her saatinde, tavşan kanı rengi ve kokusu ile eşsiz lezzetini yudumlayabileceğiniz Çaykur Tiryaki Çayı 1000 g

Kahvaltı keyfinin vazgeçilmezi Çaykur Tiryaki; ister çay-simit zamanı olsun, ister kekler, kurabiyeler ve böreklerle bezeli bir ikram olsun, koyu muhabbetlerin de ayrılmaz bir parçası olarak çay saatlerinin favorisi haline geliyor.

Sevdikleriniz ya da misafirlerinizin aldıkları ilk yudum çay ile yüzlerinden okunan keyif; sıcacık bir sohbetin başlangıcına ortam hazırlıyor. İşte, evde, ders çalışırken, aile toplantılarında veya misafirleriniz geldiğinde demlenen Tiryaki çayı, tek başına doyumsuz bir keyifle içilirken, en sade bisküvinin yanına eklendiğinde bile o anları adeta bir şölen havasına dönüştürebiliyor.

Dededen toruna, hep birlikte neşeyle paylaşılacak zamanlara; kokusu, rengi ve çay kaşığının cam bardağa çarpan sesi ile damgasını vuran özel bir harman Tiryaki; birlikte geçirilen doyumsuz mutlu anların sembolü haline geliyor. Çocukluk zamanlarınızdan kalan keyifli çay sofrası anılarını kendi çocuklarınızla da paylaşmak için yumuşak içimi, kalitesi, ideal dem oranı ile tiryakisi haline geleceğiniz ürünü, hemen şimdi sepete ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, BİR ÇAY BARDAĞI İÇİN 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAY KONULMALI, DEMLİK ÇAYDANLIK ÜSTÜNE YERLEŞTİRİLEREK OCAĞIN ATEŞİNİN KISILMALI VE 13 - 15 DK DEMLENMEYE BIRAKILM

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.2
Şekerler (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız