Çaykur Kamelya Çayı 500 Gr #30018810 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Kamelya Çayı 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
84,90 TL

adet
"Çaykur Kamelya Çayı 500 g

Sofraların keyif unsuru, mükemmel lezzet Çaykur Kamelya Çayı 500 g ile hem siz hem de aileniz, hoş vakitler geçirerek mutluluğunuzu pekiştirebilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızda keyifle tüketeceğiniz içeceği günün her saatinde içebilir, özellikle beş çayı saatinde ya da akşam yemeklerinden sonra tadına varabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarından harman çaylar bölümünden elde edebileceğiniz çayı, sevdiklerinize ve dostlarınıza hazırlayacağınız davet sofralarında ikram edebilir, hoşça vakitler geçirebilirsiniz.
500 gramlık paketler halinde sunulan ürün, mutfaklarınızdaki yerini alırken,vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olarak da dört mevsim sofralarınızdaki yerini korur. Zihinsel güç sağlayan çay, konsantrasyona da etki ediyor. Bağışıklık sistemi güçlendiren siyah çay, antioksidan özelliği ile de dikkat çekiyor. Bakteri, virüs ve mantarları yok etmeyen aminoasitleri içererek sağlığa katkısı olan içecek, diş etlerine ve ağız sağlığına karşı da çok etkili. Kalp sağılığı için de günde iki bardak içilmesi önerilen çay, güçlü kemik yapısı için de oldukça önemli bir yer ediniyor. Siyah çayı tüketirken hem sağlıklı hem de keyifli olabilirsiniz.
Çaykur Kamelya Çayı 500 g'ın tadına hemen bakmak isterseniz siparişinizi oluşturabilir, bir tıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 273

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
ÇAYKUR ÇAYININ GELENEKSEL AROMASINI VE KOKUSUNU BOZMAMAK İÇİN MUTLAKA KİREÇSİZ SU KULLANILMALI, ÇAYKUR ÇAYI'NI HER BARDAKTA, RENGİ VE KOKUSUYLA TAM KIVAMINDA DEMLEMEK İÇİN BİR ÇAY BARDAĞINA KARŞILIK 2 ÇAY KAŞIĞI ÇAYKUR ÇAYI KONULMALI

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇAYKUR MERSİN PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / MERSİN

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız