Çengelköy Organik Salatalık #30139932 | CarrefourSA

Çengelköy Organik Salatalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

 

Sebzeler insanların günlük olarak tüketmeleri gereken en önemli gıdalar arasında yer almaktadır. Sebzeler sahip olduğu besin değerleri sayesinde oldukça faydalı bir yapıya sahiptir. Bu sebep ile insanların düzenli olarak sebze tüketmeleri oldukça büyük bir öneme sahiptir. Sebze tüketimini yeteri kadar gerçekleştirmeyen bireylerde istenmeyen birçok hastalık görülebilecektir. Bu durumun karşısında durabilmek için sebze tüketimi çok önemlidir. Organik salatalık Çengelköy ürünleri sayesinde siz de doğal bir şekilde yetiştirilmiş hiçbir şekilde üzerinde kimyasal bulundurmayan en lezzetli salatalık sebzelerini tüketme şansına sahip olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde vücudunuzun salatalıktan ihtiyaç duyduğu her türlü besin maddesini almasını sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde salatalarınız daha zengin ve daha lezzetli bir hal alacaktır.

Sebze reyonlarının vazgeçilmez ürünlerinin başında gelen organik salatalık Çengelköy tamamen doğal bir şekilde yetiştirilmektedir. Hiçbir şekilde kimyasal maddeler ile temas etmeyen bu organik ürünler sahip olduğu doğal yapısı sayesinde daha lezzetli olmakta ve tüketim esnasında lezzeti ile kendisine hayran bırakmaktadır. Siz de bu ürünler sayesinde en lezzetli salataları hazırlayabilir ve tüketebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız