Cezbeli Türk Kahvesi 100 Gr #30018180 | CarrefourSA
Marka: CEZBELI

Cezbeli Türk Kahvesi 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,25 TL

adet
Cezbeli Türk Kahvesi 100 g

Çok geçmiş tarihlerden bu yana içilen ve toplumumuza mal olmuş ve dünyada da artık yeri olan bir içecek çeşididir Türk Kahvesi. Kültürlere göre kimi zamanda kızgın toprak üstünde, köz üzerinde ya da ateşte pişirilen bu kahve türünün artık teknolojinin ilerlemesi ile birlikte ocakta ya da kahve makinalarında yapılması daha pratik bir şekil almıştır.

Ancak Türk kahvesinin yapımı kadar kalitesi de çok önemlidir. Kahve kaliteli değil ise istediğiniz kadar özen gösterin keyif alamazsınız. Cezbeli Türk kahvesi 100 g pişirme tekniğiniz ne olursa olsun size en keyifli kahve aromasını ve keyfini yaşatmak için üretilmiştir.

Cezbeli Türk kahvesi 100 g ile en keyifli dinlenme molaları edebilir ya da yaptığınız işe ya da dersinize odaklanmanızda olanak sağlayabilecektir. Vücutta yağ yakılmasına yardımcı, antioksidan özellikli, şeker hastalığı riskini azaltır, kalbe ve tansiyona dost, unutkanlığı önleyen ve konsantrasyon yeteneği üzerinde olumlu etkilere sahip bu kahve türü hayatınızın bir parçası olacak.

CarrefourSA mağazalarında Cezbeli marka ürünleri kolaylıkla bulabilir ve satın alabilirisiniz.

CarrefourSA mağazaları içecekler bölümünde bulunan Türk kahvesi reyonunda Türk kahvesi ürününe ulaşabilir ve en uygun fiyatlar ile sahip olabilirisiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız