Champion Tea Champion Long Leaf Çay 500 Gr #30096791 | CarrefourSA

Champion Tea Champion Long Leaf Çay 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
513,90 TL

adet
Champion Long Leaf Çay 500 g

Çay, ülkemizde Karadeniz bölgesinde özel bir şekilde yetiştirilen ve farklı bir lezzet sağlayan içecekler arasında yer alırken, bazı damak tatları için siyah ve yabancı çay daha lezzetli ve özel bir yer oluşturuyor. Bu nedenle Sri Lanka üzerinden ülkemize giriş yapmakta olan siyah çay, Champion Tea markası sayesinde Champion Long Leaf Çay 500 g ürünü ile birlikte sofralara ulaşıyor. Champion Tea markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Sıcak İçecekler bölümünde bulunmakta olan Champion Long Leaf Çay 500 g ürünü, Sri Lanka bölgesinde alçak yamaçlarda yetiştirilirken, en doğru mevsiminde yeşil yapraklarının toplanmasıyla üretiliyor. Bir takım özel işlemden geçirilen bu çay, uzun ve kıvrımlı bir şekil alırken kendine has aromatik ve yumuşak bir tat sağlıyor. Parlak ve orta koyulukta bir likör ve aroma içeren bu çay, tiryakiler için çok özel bir yere sahip oluyor. Parlak kızıl bir çay rengi oluştururken, orta sertlikte içim sağlayan bu çayı sadece iki kaşık ile birlikte sıcak suda 5 dakika süreyle demleyebilir tüketebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız