Doğuş Filiz Siyah Çay 1000 g #30099944 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğuş Filiz Siyah Çay 1000 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"*Doğuş Filiz Siyah Çay 1000 g

Kahvaltıların vazgeçilmezi olarak tüketilen çay, sudan sonra en çok tüketilen ikinci içecek olma özelliğini taşıyor. Doğuş Filiz Siyah Çay 1000 g, CarrefourSA reyonlarında filiz çaylar bölümünde kullanıcılara sunuluyor ve orijinal siyah ambalajıyla dikkat çekiyor. Kış aylarında içinizi ısıtan, yaz aylarında hararetinizi azaltan Doğuş filiz, çay tiryakilerine en üst derecede lezzeti vadediyor.

Kendisine özgü tadı ve kokusuyla sıklıkla tercih edilmesinin yanı sıra, çayın bilinen pek çok faydası da bulunuyor. Doğuş filiz siyah çay, elde edildiği bitkiler sayesinde çeşitli vitamin ve mineralleri bünyesinde bulunduruyor. Fosfor, potasyum, manganez, çinko, C vitamini gibi sağlık açısından önemli besin gruplarını içeriyor. Bu nedenle de günün her saatinde her yaş grubu tarafından tercih edilebiliyor. Sıcak içecek denildiğinde akla ilk tercih olarak çay geliyor. Çocuklarınıza, misafirlerinize, ailenize ya da kendinize hazırladığınız lezzetli atıştırmalıkların yanında servis ediliyor. Ürün, çay saatlerini daha keyifli hale getiren lezzeti sizlerin beğenisine sunuyor.

Doğal çay olma özelliğine de sahip ürünü, hemen sepetinize ekleyerek konforunuzdan ödün vermeden kolaylıkla satın alabilir, çay lezzetinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ürün Kodu: 986

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Taze içme suyunu kaynatınız ve demliğe dökünüz,suyun üzerine her bardak için 1 tatlı kaşığı doğuş filiz çayı koyunuz.Kısık ateşte 15-20 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğuş Çay Ve Gıda Mad.Ür.Paz.İth.İhr.A.Ş.-Karapınar Osb Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız