Chicco Biberon Emzik Ve Beslenme Gereçleri Temizleyici 300ml #30267020 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Biberon Emzik Ve Beslenme Gereçleri Temizleyici 300ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,65 TL

Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici 300ml

Bebeğinizin biberon ve emziklerini gönül rahatlığıyla temizleyebilmeniz için özel olarak formüle edilen Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici 300ml ile hijyen konusunda içiniz rahat olsun. Çünkü 300 mililitrelik ambalajı ile ekonomik çözümler sunan Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici'nin içerisinde kimyasal bulunmaz. Özel formülü doğal bileşenler içerir.

Emzik, biberon ve bebek aksesuarlarının temizliği için kullanabileceğiniz sıvı formlu Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici kokusuz yapısıyla da ön plana çıkıyor. Nikel testten geçirilen ve dermatolojik olarak hassas ciltlerde kullanımı uygun bulunan Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici içerisinde renklendirici maddeler de yer almıyor. Yüzeyleri aşındırmadan etkili bir şekilde temizleyen Chicco Biberon Emzik ve Beslenme Gereçleri Temizleyici ile bebeğinizi hijyenden asla taviz vermeden büyütebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız