Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği 6 Ay+ Hızlı Akış 2'li #30267015 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği 6 Ay+ Hızlı Akış 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,05 TL

Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği 6 Ay+ Hızlı Akış 2’li

Kolik oluşumuna karşı çift koruma geliştiren Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği, miniklerin hava yutmasını engelleyerek kolik riskini azaltır ve bebeklere huzurlu bir beslenme sunar. 6 ay ve üzeri bebekler için tasarlanan uzatılmış biberon başlığı ile rahat bir kullanım sağlar. Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği, tabanında bulunan ve elastikiyet sağlayan kanallar sayesinde biberon başlığının esnekliğini arttırır.

Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği, ekstra yumuşak silikonu ile bebeğinize anne göğsü hissi vererek konforlu bir beslenme imkanı sunar. Bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı garanti eden Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği 3 damlalık hızlı akış desteği verir. Ergonomik ve dayanıklı yapısıyla size uzun süre eşlik edecek Chicco Naturalfeeling Biberon Emziği 2'li paket olarak sunulur, böylece hem ebeveynlerin hem miniklerin kalbini kazanır. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız