Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 0-6 Ay 2'li #30267016 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 0-6 Ay 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
76,25 TL

Chicco Physio Comfort Emzik Silikon Kız 0-6 Ay 2’li

Chicco Physio Comfort Slikon Emzik sevimli desenleriyle miniklerin kalplerini kazanıyor. 0-6 ay kız çocuk grubuna hitap eden Chicco Physio Comfort Slikon Emzik ekstra ergonomik yapısı sayesinde bebeğinizin hem daha rahat nefes almasını hem de daha rahat hareket etmesini sağlar. İncecik yapısı ve yumuşacık tabanıyla miniklerin ağzını en doğru şekilde kapatmasına olanak tanır.

Hijyenik malzemelerden üretilen silikon emzik ucu, tatsız ve kokusuz bir yapıya sahip. Böylece zaman içerisinde deforme olmasını engeller ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ağız gelişimini doğru bir şekilde destekleyen Chicco Physio Comfort Slikon Emzik, ortodontik ve ekstra ergonomik yapısı sayesinde dilin doğru konumlanmasını sağlar. Oyuk ve açılı bir şekle sahip olan Chicco Physio Comfort Slikon Emzik bebeğinizin damak yapısının gelişimini destekler. Chicco Physio Comfort Slikon Emzik, BPA içermeyen yapısıyla bebeğinize güvenle ve konforla eşlik eder.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız