Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı 4 Ay+ Unisex #30274377 | CarrefourSA
Marka: CHICCO

Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı 4 Ay+ Unisex

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
76,25 TL

Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı 4 Ay+ Unisex

Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı, 4 aydan büyük kız ve erkek bebeklerin hassas diş etleri göz önünde bulundurularak geliştirilen bir ürün. Siz de bebeğinizin emzirme dönemi sonrasında ya da biberon kullanımının ardından yavaş yavaş bardağa alışmasını istiyorsanız Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı'ndan destek alabilirsiniz. 

Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı'nın silikon uç kısmı, süper yumuşak ve esnek yapısıyla ön planda. 200 mililitrelik hacme sahip Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı, emmeyi azaltmak ve rahat bir şekilde içim sağlamak için özel olarak geliştirilen formu ile bebeğinizin bardağa alışmasını sağlar. Dökülme önleyici sistemi, daha az hava alması için özel olarak tasarlanan valfleri ve sıvı seviyesini gösteren kalibrasyon işaretleri ile gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunar. Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı'nın kolay kavranabilen, çıkarılabilir kulpları bebeğinizin motor becerilerinin gelişimini de destekler. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız