Cif Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı 1500 Ml #30248305 | CarrefourSA
Marka: CIF

Cif Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı 1500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ürün Açılaması:
Yer, banyo ve mutfak yüzeylerinin hem tertemiz olmasını hem de yasemin ferahlığına kavuşmasını farklı temizleyiciler kullanmadan, tek bir ürünle sağlamak istemez miydiniz? CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı ile tüm yüzeylerde tek ürünle %100 temizlik ve %100 ışıltı sağlamak artık mümkün.
 
CİF Jel Tüm Yüzeyler ailesinin çamaşır suyu içermeyen üyesi CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı, yalnızca birkaç damlasıyla bile tüm yüzeyleri aradığınız temizliğe kavuşturur. Özel ve yoğun formülüyle kullanıldığı her yere %100 temizlik ve %100 ışıltı getiren jel temizleyiciyi ihtiyacınıza göre mutfak temizleyici, banyo temizleyici, ahşap temizleyici ve fayans temizleyici olarak kullanabilirsiniz.
CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı, ferah kokusu sayesinde kullandığınız her yere yasemin ferahlığı ve tazelik getirir.
 
CİF’in çok işlevli yüzey temizleyicilerinden CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı, evinizin tüm banyo ve mutfak yüzeylerinde rahatça kullanabileceğiniz jel yapısı sayesinde kolayca durulanarak kiri ve pası beraberinde götürür. Kullanıldığı her yere parlaklık ve ışıltı getiren CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı, evinizin tüm yüzeylerinde güçlü temizlik sağlarken size de ışıl ışıl ve tertemiz evinizin keyfini çıkarmak kalır.
 
Siz de Cif Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı ile mutfak temizliği ve banyo temizliği dahil olmak üzere evinizin her yerinde Cif kalitesini ve güvencesini hissedin.
CİF Jel Tüm Yüzeyler Yasemin Ferahlığı ile evinizin her yerinde olay lekeleri kolay çıkarın!
 

Kullanım:
Yüzey temizliği için direkt uygulanabilirken yer temizliği için kovada su karışımıyla uygulanır. Ürün İçeriği:
<5% Anyonik Yüzey Aktif Madde, Klor Bazlı Ağartıcı (Sodyum Hipoklorit), Parfüm.

 

• CİF Jel Tüm Yüzeyler ailesinin çamaşır suyu içermeyen bu üyesi, banyo ve mutfak yüzeylerinde temizliği tek ürünle sağlar
• Yüzeylere %100 temizlik, %100 ışıltı getirir
• Yüzey temizliği için direkt uygulanabilirken yer temizliği için kovada su karışımıyla uygulanır.
• Ferah kokusuyla yasemin ferahlığını evinize taşır
• Jel yapısı sayesinde kolayca durulanır

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız