Cillet Bang Bahar Temizlik Kovası #30122953 | CarrefourSA
Marka: CILLIT_BANG

Cillet Bang Bahar Temizlik Kovası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Cillit Bang Bahar Temizlik Kovası

Temizlik ürünleri bölümünde deterjanlarla birlikte ilgi gören diğer ürünlerden biri de temizlik kovalarıdır. Temizlik kovaları ev temizliğinin ve bakımının rahat sürdürülmesi için tercih edilir. Böylelikle yapılan temizlik daha kısa sürede sonlandırılır. Ürün seçerken bazı özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Her türlü dökülme ihtimaline karşı derin ve yüksek olması önemlidir. Böylelikle kullanacağınız temizlik malzemelerini kolayca içine koyabilirsiniz. Diğer önemli bir özellik de şeffaf olmasıdır. Eğer şeffaf bir ürün seçerseniz suyun kirlendiğini erken vakitte görebilirsiniz. Bu da yapılan temizliğin daha etkin olmasını sağlamaktadır. Cillit bang bahar temizlik kovası şimdi CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmaktadır.

Ürünü ev bakımı reyonunda bulabilirsiniz. Dilediğiniz temizlik kovasını ihtiyacınıza göre buradan satın alma şansına sahipsiniz. Bahar temizliklerinin vazgeçilmezi olan temizlik kovalarını Cillit bang markasının bu özel ürünleri arasından seçerek daha konforlu bir temizlik süreci atlatabilirsiniz. Size özel şeffaf görünümlü ve zevkinize göre farklı seçenekler bulunmaktadır. Kaliteli ve sağlam temizlik kovaları için markanın ürünlerini deneyebilirsiniz. Cillit bang bahar temizlik kovası satın almak için size önerilen reyonlardan alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız