Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Okyanus Esintisi #30143021 | CarrefourSA
Marka: CILLIT_BANG

Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Okyanus Esintisi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tuvaletlere okyanus esintisinin güçlü ve ferah kokusunu getiriyor. Kafessiz yapısı ile kolaylıkla kullanabileceğiniz Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Okyanus Esintisi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Temizlik sağlar. Hijyen sağlar. Üstün köpük gücü sağlar. Kirece karşı ultra etkilidir. Hoş koku yayar. Yasal metin; Kullanmadan önce kullanma talimatını mutlaka okuyunuz ve talimatlara uygun kullanınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Cilt tahrişine yol açar. Ciddi göz hasarına yol açar. Klozette çıkmayan lekeler  için kola kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Bir miktar kolayı lekenin üstüne dökün ve birkaç dakika bekleyin. Daha sonra rutin temizliğinizi yapın. Lekenin çıktığını göreceksiniz. bütün rezervuarlar için uygundur. Uzun haftalar boyunca her sifon çekişte güzel kokuyu hissedebilirsiniz. Kireç  ve  pas oluşumunu  engeller. Sifondan başlayarak komple hijyen sağlar ve ferah bir koku yayar.  Antibakteriyeldir .

1823 yılında Johann A. Benckiser Almanya'da Pforzheim şehrinde sanayi ve kimyasal tüketim malları üreten şirket- Benckiser şirketini kurdu. 1997 yılında şirket halka açıldı. Isaac Reckitt ise (ingilizce:Isaac Reckitt) İngiltere’ nin Hull şehrinde nişastanın öğütülmesi için bir değirmen kiralayandan sonra 1840 yılında Reckitt & Sons şirketini yaratıldı. Zamanla, Reckitt yıkama ve parlatma için üretim tesisleri üretmeye başladı ve 1862 yılında ölümünden sonra işi üç oğlu yönetmeye başladı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız