Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Yaz Me ltemi #30143020 | CarrefourSA
Marka: CILLIT_BANG

Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Yaz Me ltemi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Klozetin içine kolayca yapıştırabileceğiniz tablet jellerle, tuvalete ferahlık ve temizlik katacak olan Cillit Bang Tuvalet WC Temizleyici Waves Klozet Blok Yaz Meltemi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Cillit Bang tuvalet wc temizleyici power & fresh klozet blok limon ferahlığı, tuvaletlere limonun güçlü ve ferah kokusunu getiriyor. Kafessiz yapısı ile kolaylıkla kullanabileceğiniz bu klozet bloğu, tuvalette daimi hijyen sağlayacak. Tuvaletler, evin en çok mikrop barındıran yerlerinden biridir. Bu nedenle hijyenik bir tuvalet, ailenizin ve sizin sağlığınız için oldukça önemlidir. Tuvalet temizliği çocuğu olan aileler için daha da önemlidir. Klozetlerin temizliği fırça ile yapılmalıdır. Temizlikte kullanılan fırça, başka bir yer için kesinlikle kullanılmamalıdır.

1823 yılında Johann A. Benckiser Almanya'da Pforzheim şehrinde sanayi ve kimyasal tüketim malları üreten şirket- Benckiser şirketini kurdu. Kimyager Ludwig Reimann, 1828'de işe katıldı ve Benckiser' ın kızı ile evlendi. Benckiser 1851'de öldü ve iş Reimann'ın mülkiyetine girdi. Reimann yeni bir kimyasal tesis açtı ve 1858'de Ludwigshafen' e taşıdı. Reimann'ın soyundan gelenlerin altında, iş 20. yüzyılın ikinci yarısında hızla büyüdü: 1992' de Kuzey Amerika güzellik ürünleri üreticisi olan Coty, Inc. satın alındı. Benckiser' ın diğer ürünleri arasında Vanish ve Cillit Bang bulunuyordu. 1997 yılında şirket halka açıldı. Isaac Reckitt ise (ingilizce:Isaac Reckitt) İngiltere’ nin Hull şehrinde nişastanın öğütülmesi için bir değirmen kiralayandan sonra 1840 yılında Reckitt & Sons şirketini yaratıldı. Zamanla, Reckitt yıkama ve parlatma için üretim tesisleri üretmeye başladı ve 1862 yılında ölümünden sonra işi üç oğlu yönetmeye başladı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız