Coca-Cola Zero Sugar  1,5 L Pet #30013803 | CarrefourSA
Marka: COCA COLA

Coca-Cola Zero Sugar  1,5 L Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL 36,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"

Benzersiz Coca Cola lezzetini şekersiz bir şekilde sunan içecek, klasik ve gerçek Coca Cola tadını düşük kalorili olarak sunar. Su, karbondioksit, renklendirici (karamel), asit düzenleyiciler (fosforik asit, sodyum sitrat), tatlandırıcılar (aspartam, asesulfam-K, sukraloz), aromalar ve kafein gibi maddeler ile üretilmiş Coca Cola Zero 1.5 LT, içerisinde 1 kaloriden daha az enerji bulundurur. İlk kez 2008 yılında Türkiye’de piyasaya sürülen Coca Cola Zero, özellikle soğuk olarak tüketildiğinde eşsiz bir lezzet elde etmenizi amaçlar.

Eşsiz bileşenlerin bir araya getirilerek hazırlandığı diyet kola, asitli yapısıyla da vazgeçilmez içecek tercihiniz olmayı amaçlar. Coca Cola Zero 1.5 LT fiyatı ile de ekonomik bir alternatif olarak öne çıkar. 1.5 litrelik olarak beğeninize sunulan içecek ile hem kolanın tadına doyasıya varabilir hem de ürünü kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Coca Cola Zero 1.5 LT düşük kalori içermesi ile formunu korumak isteyenler ya da diyet yapanlar için ideal bir kullanım sağlar. Gerek misafirleriniz için hazırladığınız leziz bir akşam ziyafeti gerekse kendinize hazırladığınız bir kaçamak sırasında, içerisinde şeker bulunmamasıyla rahatlıkla tüketebileceğiniz içecek, damak zevkinizden vazgeçmeden düşük kalorili bir içim elde etmenizi amaçlar.

Coca Cola lezzetini şekersiz ve gerçek lezzetinde yaşamak için ürünü sepetinize ekleyebilir, alışverişinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız