Dalin Bebek Yağı 500 ml #30016979 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Bebek Yağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,40 TL

Dalin Bebek Yağı 500 ml
 Dalin Bebek Yağı 500 ml, bebeklerin konforu, anne ve babaların bakımı içim ideal bir seçim. Kuru ciltleri nemlendiren, masaj ile sürüldüğü takdirde bol mineralli içeriği sayesinde rahatlama etkisi sunan, tahriş olan cildi yatıştıran yağ, yalnız bebek ve çocuklar tarafından kullanılmıyor. Yetişkinlerin de gözdesi olan ürün, cildin nem dengesini koruyarak parlak ve sağlıklı bir cilt yaratıyor. Neme doyan cilt soğuğa karşı daha dayanıklı oluyor, hamilelik döneminde veya hızlı kilo alıp verme esnasında oluşan çatlaklara karşı da etkinlik gösteriyor.Aloe vera katkısı ile E vitamini yönünden zengin olan ürün, cildin onarılmasına katkı sağlıyor. Bebeklere alt değiştirme işlemi esnasında da uygulanabilen yağ, pişik sorununun da önlenmesine yardımcı oluyor.

 Hipoalerjenik olan bebek yağı, dermatolojik olarak test ediliyor. CarrefourSA reyonlarında bebek bakım ürünleri kategorisinde yer alan sıvı, elle, pamuk veya sünger yardımı ile de uygulanabiliyor. En hassas ciltlere bile uygun olan yağ, tek tuşla sepete atılarak satın alınabiliyor.
Siz de cildinize hassasiyet ile dokunacak besleyici ürünü evinizden eksik etmeyin, hemen sipariş verin.
Ürün Kodu: 393847

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız