Uni Baby Bebek Şampuanı 500 ml #30035285 | CarrefourSA
Marka: UNI

Uni Baby Bebek Şampuanı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 28 adet
99,95 TL 59,95 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Uni Baby Şampuan 500 Ml

Bebek dünyası reyonunda tüm bebek ürünlerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Buradan Uni baby şampuan 500 ml ürününe ulaşabilirsiniz. Bebeklerin banyosu ve saçlarının yıkanması anneler ve babalar için en zor işlerden biridir. Onun narin ve hassas cildinin zarar görmeden temizlenmesi gerekir. Bu hassasiyeti sizin kadar gözeten bir şampuan olmalıdır. Bu konuda Uni bebe şampuanına güvenebilirsiniz. Göz yakmayan özellikteki bu şampuanı minik bebeğiniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uni bebek şampuanının içinde bebeğinizin cildine zarar verecek alkol ve paraben bulunmaz. Aynı zamanda boya içeriği de yoktur. Zararlı madde içermeyen bu şampuanı banyo sırasında güvenle tercih edebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan bebek şampuanlarıyla artık bebekleriniz daha huzurlu yıkanabilecek.

Bebek bakım ürünleri reyonunda bulunan Uni baby şampuan 500 ml için mağazamızı ziyaret edebilir ve belirtilen reyondan alışverişe başlayabilirsiniz. Göz yakmayan bu hassas ciltler için formüle edilen bebek şampuanı bebeğinizin saçlarını ve saç derisini derinden besler. Güçlendirir ve koruyucu bir etki yapar. Bebek cildini ve saçlarını güçlendirirken canlı bir görünüm verir. Uni baby şampuanı mağazamızdan temin edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız