Dalin Pişik Kremi Tüpte 100 ml #30096975 | CarrefourSA
Marka: DALIN

Dalin Pişik Kremi Tüpte 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pişik ve kızarıklara karşı anında etkin koruma. Klinik testlerle kanıtlanmış özel formülü, bebeğinizin hassas cildi için ciltte bariyer etkisi oluşturarak pişiği engeller. Kızarıklıklara karşı cildi korur. Pişik bölgesinde hızlı bir rahatlama sağlar. Klinik testlerle yumuşaklığı kanıtlanmıştır. Cildin pH değeri ile uyumludur. Alkol, paraben, boya içermez. Dalin pişik kremi tüpte 100 ml CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Pişik kremi içerisinde çinko oksit içeren bir üründür. Bilindiği gibi çinko elementi belli oranlarda vücutta bulunması hayati önem taşıyan bir mineraldir. Öyle ki pek çok enzimin salgılanmasında önemli rol oynamaktadır. Yeni cilt hücrelerinin oluşmasında, hücre onarımı için önemli bir maddedir. Ayrıca, çinko oksit bileşiğinin mikrop öldürücü özelliği bulunmaktadır. Bu nedenle çinko oksit içeren kremler, hem cilt bakımı için hem de mikrop öldürücü olarak kullanılır ve özellikle sivilce sorunu çekenlere fayda vermektedir.

Dalin markası, Bilim İlaç’ın da kurucusu olan Eczacı Adil Karaağaç tarafından, Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi A.Ş. bünyesinde 1983 yılında yaratıldı. Markanın hedefi, saç ve cilt bakımında yetişkinlerden farklı ihtiyaçları olan bebeklere özel, ilaç titizliğinde geliştirilmiş ve üretilmiş, hem kaliteli, hem de ulaşılabilir fiyatta ürünler sunmaktı. İlk olarak göz yakmayan bebek şampuanı, bebek pudrası ve bebek sabunu annelere sunuldu. Dalin ürünleri, ilk günden itibaren çağının ilerisinde bir titizlikle üretilmiştir. Nesillerdir annelerin tercihi olan Dalin bebek şampuanı bugün %50’ye yakın pazar payıyla Türkiye’nin bir numaralı bebek şampuanıdır. Ayrıca bebek bakımındaki uzmanlığını, saç bakımından cilt bakımına, annelere özel ürünlerden bebek çamaşır bakımına kadar genişletmiş olan Dalin; bugün bebek yağı, pişik önleyici krem, sinek kovucu sprey, ıslak havlu, bebek bakım örtüsü, göğüs pedi, bebek ve hassas ciltlere özel geliştirilen bebek deterjanı ve yumuşatıcısı gibi toplam 17 farklı kategoride, 40 farklı ürün çeşidini annelere sunan, annelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren bebek bakım markasıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız