Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuan 500 ml #30129363 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisi Şampuan 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 41 adet
144,95 TL 108,71 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Çocuğunuzun saçlarının gün boyu ipeksi yumuşaklıkta parlak ve canlı gözükmesini istediğinizi biliyoruz. Bu yüzden yeni Johnson's® baby’yi parlaklık serisi şampuanı, gerçek göz yakmayan formülüyle, saçın doğal parlaklığının artmasına, ipeksi bir yumuşaklıkta kalmasına ve sağlıklı olmasına yardımcı olur. İpek proteinleri ve argan yağı içerir. Johnson's Baby ışıldayan parlaklık serisi şampuan 500 ml CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Saç ve saçlı derideki; yağ, kir, deri parçaları, kepek, çevreden bulaşan tozlar ve diğer kirlenmeye neden olan parçacıkların, suyunda yardımıyla saçtan uzaklaştırılarak, saçın temizlenmesini sağlayan bir temizlik maddesidir. Saç temizlenirken beraberinde saç derisinide temizler . İçinde bulunan surfaktanların gücüne göre yıkama sonrasında görülen etkileri değişir. Etkisi çok güçlü olan şampuanlar haftada 1-2 defadan fazla kullanılmamalıdır.Şampuan su ile temas ettiğinde köpüren bir maddedir. Saç şampuan ile yıkanarak temizlenirken saçlı deri ve saçın  doğasında bulunan yağlar da uzaklaştırabilir.

Johnson’s Baby Johnson & Johnson şirketine ait bebek-çocuk bakımı ve kozmetik markasıdır. Markanın tarihi 1893 yılında doktor Frederick Barnett Kilmer tarafından talk mineralinden alınan ilk bebek pudrasını tanıtımı ile başlamıştır.Bebek pudrası 1893 yılında bir ürün olarak ortaya çıktı ve 1894 yılında pazarına girdi.1921 yılında markanın kremi pazara dahil oldu.1938 yılında masaj yağı,1942 yılında losyonları pazara sunuldu.Bununla markanın hem Amerika,hem de Amerika dışında pozisyonları güçlendi.1953 yılında bebekler için Artık daha fazla gözyaşı yok sloganı altında ilk şampuanları tanıtıldı.1971 yılında ise Artık düğümler yok sloganı ile yeni şampuanlar yaratıldı.1980 yılında marka ilk kez ıslak ve kuru mendillerini tanıttı.1991 yılında bebeklere özel güneşten koruma cilt kremini tanıttı. Tepeden tırnağa sloganı altında temizleme köpüğü 1997 yılında satışa sunuldu. yatmadan önce şampuanı 2000 yılında tanıtıldı.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız