Kılıçlar Defne Yemek Bıçak 2 Li #30257803 | CarrefourSA
Marka: KILIÇLAR

Kılıçlar Defne Yemek Bıçak 2 Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
154,90 TL

77,45 TL / Adet

Defne Yemek Bıçak 2 Li

Kılıçlar markasının sade tasarımı ile ön plana çıkan serisi Defne'nin içerisinde yer alan zarif bıçaklarla sofranıza estetik katmak ister misiniz? O zaman Defne 2'li Yemek Bıçak Seti tam size göre! 2 bıçağı tek pakette buluşturan Defne 2'li Yemek Bıçak Seti'nden dilediğiniz kadar satın alarak ihtiyaç duyduğunuz bıçak takımını oluşturabilirsiniz. 

Defne 2'li Yemek Bıçak Seti içerisinde yer alan bıçaklar paslanmaz materyalden üretildiği için uzun süre boyunca parlaklığını kaybetmez. Yıllar boyu sofralarda size eşlik edebilecek kalitedeki Defne 2'li Yemek Bıçak Seti bu özelliği sayesinde çeyiz sandıklarında da güvenle saklanabilir. İdeal ağırlığı, ergonomik tasarımı ve yemekleri rahat bir şekilde kesebilmek için özel olarak geliştirilen yüzeyi ile kullanım sırasında maksimum konfor sunar. Sade çizgileri ile ön plana çıkan Defne 2'li Yemek Bıçak Seti, farklı çatal ve kaşık modellerine şık bir şekilde uyum sağlar. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız