Kılıçlar Defne Yemek Çatal 3 Lü #30257802 | CarrefourSA
Marka: KILIÇLAR

Kılıçlar Defne Yemek Çatal 3 Lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
174,90 TL

58,30 TL / Adet

adet
Defne Yemek Çatal 3 Lü

Sap ucunda genişten başlayarak tutma kısmına doğru incelen gövdesi ve sivrilerek ilerleyen çatal uçları ile yemek saatlerine konfor katan Kılıçlar Defne 3'lü Yemek Çatal Seti, sofralara aydınlık dokunuşlar yapıyor! Siz de minimal tasarımı ile modern bir duruş sergileyen Defne 3'lü Yemek Çatal Seti'ni kullanarak şık ve sade sofra aranjmanları hazırlayabilirsiniz.

Paslanmaz çelikten üretilen Defne 3'lü Yemek Çatal Seti, uzun süre boyunca ilk günkü kalitesini korur. Bu sayede sadece özel günlerinizde kullanmak üzere saklamak isteseniz bile paslanma ve soluklaşma sorunu ile baş başa kalma derdinden sizi kurtarır. Ayrıca dilerseniz Defne 3'lü Yemek Çatal Seti'ni her gün aynı ışıltısıyla da kullanabilirsiniz. Kaliteli yüzeyi uzun süre kullanıma dayanıklı olduğu için sizi asla yarı yolda bırakmaz. Siz de sofralarda tüm yemek takımları ile uyum yakalayabilen parçalar arıyorsanız Defne 3'lü Yemek Çatal Seti'ni tercih edebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız