Detan Sinek & Hamamböceği Öldürücü 275 ml #30149714 | CarrefourSA
Marka: DETAN

Detan Sinek & Hamamböceği Öldürücü 275 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Detan Sinek & Hamamböceği Öldürücü 275 Ml

 

Eve temizlik yaparken detaylı bir şekilde temizlik yapılması için zaman içinde evi istila edebilecek böceklere karşı da önlemler almak gerekir. Böceklerin ortamlardan uzaklaştırılması ya da etkisiz hale getirilmesini sağlamak üzere özel olarak üretilmiş kimyasal ürünlerle bunu sağlamak mümkün olabiliyor. Bu konuda en güvenilir markaların başında gelen Detan markası da Detan Sinek & Hamamböceği Öldürücü 275 Ml ürünü ile birlikte sinek ve hamamböceklerine karşı kapsamlı bir koruma sağlıyor. Detan Sinek ve Hamamböceği Öldürücü ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının temizlik ürünleri reyonlarında kolaylıkla bulabileceğiniz Detan Sinek & Hamamböceği Öldürücü 275 Ml ürünü sinek ve böcek öldürücüler arasında yer almaktadır. Ürün özellikle yaz aylarında sayısı artan sineklere ve kış aylarına yaklaşılan zamanlarda ortaya çıkan hamamböceklerine karşı kalıcı ve kesin bir çözüm sağlar. Sineklerden ve hamamböceklerinden izole edilmiş alanlara sahip olmanızı sağlayacak olan bu ürünlerle birlikte sadece yazın tadını çıkarmaya odaklanabilir, yaşam alanlarınızda huzurlu bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Doğrudan böceklerin üzerinde uygulanabildiği gibi ürünü oda ilaçlamalarında da kullanabilirsiniz. Sinek ve hamamböceği istilasına karşı çözüm olan ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız