Diadermine Çift Fazlı Kirpik Koruyucu Göz Makyaj Temizleyici 125 ml #30065281 | CarrefourSA
Marka: DIADERMINE

Diadermine Çift Fazlı Kirpik Koruyucu Göz Makyaj Temizleyici 125 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici

Kalem, far ve sürme gibi farklı makyaj malzemeleri ile gerçekleştirilen göz makyajının etkili bir şekilde temizlenmesi ve zarar görmeden makyajın çıkarılması için Diadermine gibi kaliteli markalar tarafından üretilen ürünlerin kullanılması daha faydalı bir sonuç oluşturuyor. Çift fazlı koruma etkisi ile üretilmiş ve tüm cilt tipleri için kullanılabilecek özellikte bulunan Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici ürünü, suya dayanıklı makyaj uygulamalarını dahi kolayca temizleyebilir. Diadermine marka kişisel bakım ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Bakım Ürünleri ve Epilasyon bölümünde yer almakta olan Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici ürünü, kirpiklerinizde koruma etkisi oluştururken, aynı zamanda da bakım sağlar. Oftalmolojik olarak test edilmiş bu ürün, Pro-vitamin B5 içeriğine sahip olduğu için sağlıklı ve güvenli bir yapı oluşturur. Özellikle özel davetlerde ve günlerde yaptığınız ağır ve suya dayanıklı makyajların temizlenmesi için çok basit bir şekilde işlem sağlamanız ile birlikte bu ürün temizleyici ve koruyucu bir sonuç oluşturur. Gündelik olarak sağlıklı şekilde kullanacağınız bu ürünle gözünüzü koruyarak makyajlarınızı temizleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız