Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi 125 ml #30089212 | CarrefourSA
Marka: DIADERMINE

Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi 125 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dd Hassas Göz Makyaj Temizleyici 125ml

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan ürünler kişisel bakımınızı sağlamanız için bu alanda uzman olan markalar tarafından formüle edilerek sizlere sunulmaktadır. Belirli periyodik zamanlara bağlı olarak kullanılan veya dilendiği zaman kullanılan bu ürünler arasında yer alan bakım ürünleri ve epilasyon reyonu ürünleri size eşsiz bir bakım kalitesi sunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Dd Hassas Göz Makyaj Temizleyici 125ml ürünü de göz makyajınızın hassas bir şekilde gözlerinizden çıkartılmasında etkili olmaktadır. Gözde uzun süre makyaj kalması hem gözünüze zarar vereceği gibi, göz çevrenizde de olumsuz etkiler yaratabilmektedir. Bu nedenle bu ürünü, göz makyajınızı nazikçe temizlemek için tercih edebilirsiniz. Ürün 125 ml’lik ambalajında sunulmakta olunup, göz makyajınızın tamamını en kısa zamanda çıkartmanızı sağlar. Yeterli miktarda ürünü pamuğa dökmeniz ve ardından nazik hareketler ile gözünüze uygulamanız yeterlidir. Ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Oftalmolojik olarak test edilmiş olunan Dd Hassas Göz Makyaj Temizleyici 125ml ürününe yüz bakım ürünleri reyonundan, temizleme ürünleri arasında yer alan cilt temizleme, süt ve losyon ürünleri arasından ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız