Dilimlenmiş Taze Mango 125 g #30041257 | CarrefourSA

Dilimlenmiş Taze Mango 125 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,95 TL

adet
"
Verita Yemeye Hazır Mango
Meyvelerin Kralı!
Mango, dünyada en fazla tüketilen meyvelerden biridir. “Meyvelerin kralı” olarak bilinir.

Hindistan kökenlidir. Amerika, Asya ve Afrika’da yetişir. Peru, Güney Afrika, Brezilya, Ekvator ve Kosta Rika; mango üretimi yapılan ülkeler arasında sayılabilir.

Olgun mango, kendine özgü tatlı bir koku yayar. Olgunluk seviyesi arttıkça meyvenin iç rengi sarıdan turuncuya döner. Son derece lezzetli, ferahlatıcı tadı vardır. Hindistan’da mango ağacı kutsal sayılır. Meyvesi aşkın sembolüdür.
Yüzden fazla cinsi olan mango, cinsine bağlı olarak yuvarlak, uzun veya oval formda; sarı, turuncu, kırmızı ya da yeşil renkte olabilir. En çok bilinen mango cinsleri Kent, Keitt, Haden ve Tommy Atkins’dir.

“Yemeye Hazır” ürünlerimizde tercih ettiğimiz mango cinslerinden biri olan Kent, yuvarlak formlu ve iridir. İnce kabuğu yeşilimsi sarı ile koyu kırmızı karışımıdır. Meyvenin eti turuncu renkte, lifsiz, sulu ve lezzetlidir. Küçük çekirdeklidir.

Vitamin Değerleri
Mango, pektin ve C vitamini açısından zengindir. A, B1, B2 ve B6 vitaminleriyle birlikte kalsiyum, magnezyum, fosfor ve potasyum kaynağıdır. Yeterli miktarda niasin içerir.

Faydaları
Soğuk algınlığı, sinüzit gibi yaygın hastalıklara karşı önleyici etkisi vardır. Kolesterol, doymuş yağ ve sodyum oranları çok düşüktür. Kalp kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur ve iştah açar, karaciğer bozukluklarına faydalıdır. Mango kan damarlarının esnekliğini arttırır ve yeni hücrelerin yapımını hızlandırır.  Kan dolaşımı rahatsızlıklarında da oldukça etkilidir. Göz kuruluğunda, göz kaşıntısı ve yanma gibi olgularda faydalıdır.

Saklama Koşulları ve Kullanımı
Olgun meyveyi, kesmeden, 2-3 gün bekletebilirsiniz. Meyvenin yeterince olgunlaşmadığını düşünürseniz, oda ısısında 3-4 gün bekletmenizi öneririz.

Bunları Biliyor muydunuz?
"Yemeye Hazır" olgunlukta Verita Gurme Mango uzmanlık gerektiren; titizlikle yönetilen bir sürecin ürünüdür. Maksimum lezzeti hedefleyen bu sürecin önemli bir koşulu doğru zamanda hasattır. "Yemeye Hazır" Verita Gurme Mango doğru zamanda hasat edilir, ideal ortamında taşınır, saklanır ve maksimum lezzete ulaştığında; üzerinde "Yemeye Hazır" etiketiyle sunulur.


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız