Nar kg #30054444 | CarrefourSA

Nar kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir


Tatlı-ekşi tadıyla adeta bir vitamin deposu olan nar hem kendi başına meyve olarak hem de yemeklerde farklı bir lezzet olarak kullanılabilir. Soyması kolay, yemesi keyifli olan nar artık sofralarda salatalara, zeytinyağlı dolmalara, tatlılara da eşlik eden harika bir alternatif olarak sofralarda yerini alıyor. Bereketi dolayısıyla kendinden bolca söz ettirirken, çocuklar için de yemesi eğlenceli bir vitamin deposu oluyor.
Nar, lezzetli olduğu kadar potasyum ve demir minerali ile C vitamini açısından çok zengin, B1, B2 vitaminleri ile kalsiyum ve fosfor minerallerini de barındırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmede yardımcı oluyor, harareti alıyor ve menopoz şikayetlerini azaltıyor.
Nar tanelerini ister süs olarak kullanabilir, aromasından yararlanabilir, tek başına yiyebilir ya da suyunu sıkarak içebilirsiniz.Narı kabuğundan daha kolay ayıklayabilmek için; ikiye böldüğünüz narı ters bir şekilde bir kasenin üzerinde tutun. Tahta kaşık yardımı ile kabuğuna yavaşça vurarak taneleri düşürmeye başlayın. Dökülen narları kasede toplayın. Çarşıdan aldığınız bir taneyi eve gelince bin taneye dönüştürerek sevdiklerinizle paylaştırın. Narı CarrefourSA Meyve-Sebze bölümünden bulabilir, hemen şimdi sepetinize ekleyerek keyifle tüketebilirsiniz.
 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız