Doğadan Büyülü Bohça Earl Grey 10 X 2 G #30050167 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Büyülü Bohça Earl Grey 10 X 2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
78,95 TL 59,25 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Doğadan Büyülü Bohça Rooibos Vanilyalı 10 x 2 g

Günün her anında lezzetli bir çay deneyimi sunan Doğadan Büyülü Bohça Rooibos Vanilyalı, CarrefourSA’nın bitki çayları bölümünde yer alıyor. Hoş kokusu ve yumuşak içimiyle damak tadınıza hitap eden ürün ile misafirleriniz için keyifli çay saatleri hazırlayabilirsiniz.

Güney Afrika’nın milli içeceği Rooibos ile harmanlanan vanilyalı bitki çayı, doğal antioksidan formülüyle bağışıklığınızı güçlendirmeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki tarçın, kakule ve karanfil ile lezzeti zenginleşirken vanilya aromasıyla yumuşak bir içim sunuyor. Hoş aroması ile çocukların da keyifle tüketebileceği bitki çayını gün içerisinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

16 gramlık kutu içerisinde sunulan ve 16 adet poşet çaydan oluşan Rooibos vanilyalı bitki çayı, kolay taşınabilirliğiyle günün her anında pratik bir kullanım sağlıyor. Ürünü, mutfağınızda kuru ve serin yerlerde uzun süre saklayabileceğiniz gibi seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabilirsiniz. Dinlendirici etkisinin yanı sıra günlük su ihtiyacını da korumaya yardımcı olan bitki çayı, farklı çay lezzetleri arayanlar için ideal bir deneyim sunmasıyla da öne çıkıyor..

Büyülü Bohça Rooibos Vanilyalı bitki çayını hemen denemek için sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 408076

"
İçindekiler Bilgisi
Roybos(%80),tarçın,aroma vericiler(vanilya,krema,tarçın)Kakule,yalancı karabiber,Karanfil,aspir,karabiber,ayçiçeği,vanilya(%0,1)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bohçayı alttan tutun ve siyah etiketi yavaşça yukarı doğru çekin.Çayınızı 4-5 dk demleyin.Yeşil parçayı siyah etiketin perforajlı yerinden ayırın.Aşağıya doğru çektiğiniz siyah etiketin kapaklarını açın ve bohçayı sıkın.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız