Doğadan Yeşilçay Chai 20'li #30066651 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Yeşilçay Chai 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
58,95 TL 39,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

CarrefourSA’nın yeşil çaylar bölümünde yer alan Doğadan Yeşilçay Chai, damak zevkinize sunuluyor. Gün içerisinde dilediğiniz an tüketebileceğiniz çay, zengin içeriğiyle gün boyu zinde kalmanıza yardımcı oluyor.

Uzakdoğu’da yüzyıllardır kullanılan zengin antioksidan kaynağı yeşil çayı, aromalı baharatlarla buluşturan ürün yeni bir çay deneyimi sunuyor. İçeriğindeki tarçın, zencefil, karanfil ve kakule gibi zengin baharatlarla eşsiz bir aroma oluştururken baharatların yarattığı antimikrobiyal etkisiyle canlanmanızı sağlıyor. İki farklı lezzetin buluşmasından doğan, yumuşak ve hafif bir içime sahip yeşil çayı sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz gibi misafirlerinize de rahatlıkla ikram edebilirsiniz.

35 gramlık kutuda sunulan 20 adet poşet çaydan oluşan baharatlı yeşil çayı, kuru ve serin yerlerde uzun süre saklayabilirsiniz. Ayrı poşetleri sayesinde pratik bir tüketim sağlayan ürünü, dilerseniz iş yerinize ve günlük gezilerinizde yanınızda taşıyabilirsiniz. Seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabileceğiniz yeşil çay, diyet yapanlara ve formuna dikkat edenlere de yardımcı oluyor. Hafif ara öğünler geçirmenizi mümkün kalan çay, zengin baharat içeriğiyle sağlığınızı da koruyor.

Doğadan Yeşilçay bitki çayını denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 376415

"
İçindekiler Bilgisi
yeşil Çay (%60), Baharatlar %36,4 (Tarçın, Zencefil, Karanfil, Kakule, Karabiber), Doğal Baharat Aroma Vericisi.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
2-3 dk/min - 80C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız