Doğalsan Nohut Unu 500 g #30017174 | CarrefourSA
Marka: DOĞALSAN

Doğalsan Nohut Unu 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
DOĞALSAN NOHUT UNU 500 GR

İnsanlar tarafından ilk ekilen bitkilerden biri olan nohut hayatınızda yalnızca sulu yemek ya da salata malzemesi olarak varsa bu lezzetli gıdadan yeterince faydalanmıyorsunuz demektir! Elenip ayıklandıktan sonra öğütülen ve karton ambalajda satışa sunulan DOĞALSAN NOHUT UNU 500 GR ile nohuttan elde edebileceğiniz tüm faydaları sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında özel unlar bölümünde satılan bu ürün özellikle humus yapımında kullanılıyor. Bununla birlikte çorba terbiyesinden hamur işine kadar pek çok kullanım alanı bulunuyor.

Nohut unu glutensiz bir besin olması dolayısıyla kolay sindirilebilen ürünlerin yapımına olanak veriyor. DOĞALSAN NOHUT UNU 500 GR içinde bulaşmış şekilde gluten bulunabiliyor. Yüksek protein ve lif oranı ile sağlıklı beslenmede önemli bir yardımcı olan nohut unu sindirime ve dolayısıyla kabızlığı önlemeye yardımcı oluyor. Kalp sağlığına destek olan nohut unu, hipertansiyonu azaltıyor ve kolesterol seviyesini dengeliyor. Nohut ununun glisemik indeksi düşük olduğundan vücut tarafından yavaşça sindiriliyor ve bu da şeker hastası olan ya da kan şekeri ile ilgili problem yaşayan kişiler için büyük bir avantaj sağlıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız