Doğrular Star Kurutmalık #30043904 | CarrefourSA
Marka: DOĞRULAR

Doğrular Star Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nemsiz ve kuru ortamlarda saklanması gereken, kolay taşınabilen özelliğe sahip Doğrular Star Kurutmalık CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Katlanabilir kolay taşınır. Nemsiz ve kuru ortamlarda saklamanız uygundur. Çamaşır kurutmalığının üzerine 5 kg'den fazla eşya asmayınız. Çamaşır kurutmalığını sert ve sıvı kimyasal malzemelerle silmeyiniz. Halı, kilim, battaniye vb. eşyaları kurutmak için uygun değildir. 17,5 m asma kapasitesine sahiptir. Çamaşırları kurutmak üzere kullanabileceğiniz ürün, şık tasarımıyla evinizde kötü bir görünüme sebep olmaz. Kalorifer peteği, balkon ya da farklı alanlarda konumlandırabilirsiniz. Geniş orta yüzeyi ve her iki yana açılabilen daha kısa uzunluktaki kanatlarıyla çamaşırlarınızın her açıdan kurumasını sağlar. Çelik yapısı paslanmayı önleyerek çamaşırlarınızın zarar görmesini engeller.

1979 yılında faaliyetlerine başlayan Doğrular Ev Ürünleri A.Ş kısa sürede yatırım faaliyetlerini tamamlamış ve Konya- Meram tesislerinde üretime başlamıştır. Müşteri Memnuniyetini ve kalite anlayışını ön planda tutarak üretim yapan Doğrular kısa sürede yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca ailenin kullandığı uluslararası bir marka haline gelmiştir. Konya Merkez ve İstanbul Şube Müdürlüğü ile yurt içinde ve yurt dışında satış ve satış sonrası hizmet ağını genişleterek tüm müşterilere hizmet vermektedir. Yıllık üretiminin %60'nı Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Rusya Federasyonu'na ihraç eden Doğrular pek çok ülkede temsilcilikler oluşturmuştur. Doğrular, bulunduğu konumdan memnun olmayan, daima ileri adımlar atmayı hedefleyen bir anlayışa sahip olup, hedeflerini gerçekleştirmek için büyük yatırımlar yapmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız