Domestos Dağ Esintisi 810 g + Domestos Kar Beyazı 810 g #30096623 | CarrefourSA
Marka: DOMESTOS

Domestos Dağ Esintisi 810 g + Domestos Kar Beyazı 810 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Domestos Dağ Esintisi 810 g + Domestos Kar Beyazı 810 g
Matik deterjanlar reyonunda yer alan Domestos Dağ Esintisi 810 g + Domestos Kar Beyazı 810 g yoğun kıvamı ve kalıcı hijyen sağlayan özel formülüyle banyo, mutfak ve tuvaletlerinizi derinlemesine temizlemenize yardımcı oluyor.
Ekstra güçlü yoğun kıvamlı iki ürün, uyguladığınız yüzeyleri temizlemekle kalmıyor, yüzeylere sıkıca tutunarak uzun süreli hijyen sağlıyor. Mikropları öldüren formülü sayesinde daha uzun süre banyo ve mutfaklarınızın hijyenik kalmasını sağlayan ürünler pek çok alanda kullanılabiliyor. Yoğun kıvamlı çamaşır suyunu mutfağınızda, tuvaletinizde, banyonuzda ve ev zemininizde sulandırarak veya sulandırmadan kullanabilirsiniz. Klozet, lavabo, kesme tahtası, lavabo deliği gibi yüzeyleri temizlerken ürünü yüzeye doğrudan uygulayabilirsiniz. Fayanslar ve geniş yüzeyleri temizlerken sulandırarak kullanabilirsiniz.
Beyaz kumaşlı eşyalarınızı lekelerden kurtarmak ve sararan rengini açmak için Kar Beyazı’nı kullanabilirsiniz. Beyazlarınızı ilk günkü parlak rengine kavuşturabilecek ürünü uygularken sulandırmanız tavsiye ediliyor. Güçlü formüllü ürünleri cildinize temas ettirmeden ve kapalı alanda uzun süre solumadan uygulamalısınız. Güçlü formülü sayesinde her türlü yüzeyde lekeleri söküp atan ve koruma kalkanı ile uzun süreli hijyen sağlayan ürünleri denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 430979
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız