Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Aile Boy 77 g #30095532 | CarrefourSA
Marka: CHEETOS

Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Aile Boy 77 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Aile Boy 77 g

 

Cips tutkunları tarafından favori lezzetler listesinde ilk sıralarda yer alan Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Aile Boy 77 g çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarında cips bölümünden temin edilebiliyor. CarrefourSA reyonlarında mısır cipsi çeşitleri arasında yer alan bu efsane lezzet, aynı zamanda ürünün kendine has kokusunun da kaynağı olan peynirli çeşni ile damaklarınıza ulaşıyor. Aile ya da arkadaş grubu ile birlikte geçirdiğiniz vakitlere peynirli cips çıtırtısı eklemek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Dizi ya da film keyfini katlayan, maç izlerken coşkunuza eşlik eden Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Aile Boy 77 g sevilen tadını peynirli çeşnisinin mısır cipsine sağladığı katkıdan alıyor. 77 gramlık ambalajda satışa sunulan bu ürünü dilerseniz tek başına tüketebilir ya da sıcak veya soğuk içeceklerin yanında servis edebilirsiniz. Peynirle mısırı buluşturan bu çıtırtılı lezzeti dip soslarla servis ederek keyfinizi katlamayı da tercih edebilirsiniz. Serin ve kuru bir ortamda muhafaza ettiğiniz sürece son kullanma tarihine kadar tazeliğini kaybetmeyen bu cipsin içinde sodyum ile birlikte bir miktar protein ve lif de yer alıyor.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız