Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boy 68 G #30031175 | CarrefourSA
Marka: DORITOS

Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boy 68 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boy 82 g

Kolay açılabilir paketi ve rahat yemelik yapısıyla Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boyu, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

Baharat çeşnisiyle satışa sunulan ve reyonlardaki yerini alan Doritos Taco Mısır Cipsi, aile boyu büyüklüğündedir. 86 gramlık paketiyle bu ürün, şimdi %10 daha fazladır. Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boyu, yendikçe yenesi gelen bir üründür. Bittiğinde üzer. Bu nedenle birden fazla depolamanız tavsiye edilir. Arkadaş buluşmalarının, ev partilerinin vazgeçilmez atıştırmalığı olan Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boyu, ev yapımı dip soslar eşliğinde tüketilerek lezzeti arttırılabilir. Diğer Doritos ürünlerini CarrefourSA’nın ürün arama bölümünden arayabilirsiniz.

 

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çerez, Bisküvi ve Bisküvi bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Doritos Taco markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Aile Boyu ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

30031175 

İçindekiler Bilgisi
Mısır, Palm Olein Yağı, Baharatlı Çeşni [Buğday Unu (Gluten İçerir), Tuz, Şeker, Aroma Verici Preparatlar (Maya Ekstraktı Tozu, Baharatlar (%0,1) (Kırmızı Biber Tozu, Soğan Tozu, Sarımsak Tozu)), Aroma Arttırıcılar (Monosodyum Glutamat, Disodyum Guanilat, Disodyum İnosinat), Dekstroz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Mısır Nişastası, Doğal Aroma Verici, Aroma Verici].

Alerjen Bileşenler
Buğday unu (gluten içerir)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
82

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 496 25
Enerji (kj) 2076 25
Yağ (g) 25.6 37
Doymuş Yağ(g) 11.1 56
Trans Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 57.6 22
Şekerler (g) 2 2
Lif(g) 4 16
Protein (g) 7 14
Tuz(g) 1.8 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız