Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Mega Boy 218 G #30049121 | CarrefourSA
Marka: DORITOS

Doritos Taco Baharat Çeşnili Mısır Cipsi Mega Boy 218 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,95 TL

adet
Sohbetlerin ve misafir sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden Doritos Taco, CarrefourSA reyonlarındaki binlerce ürün içerisinde sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli baharatlar ile üretilmiş ve eşsiz tadı ile herkesin beğenisini kazanmış olan Taco cips, ekonomik paket seçeneği sayesinde aileniz ile birlikte tüketmeniz için sunuluyor. Nefes nefese geçen bir maçı izlerken ya da macera dolu bir filme eşlik etmesi için bu ürünü tercih edebilirsiniz.Sevdikleriniz ile güvenle tüketebileceğiniz bu ürün, ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar kullanım imkanı sağlıyor. Keyifli anların yardımcısı olan, sohbet ortamlarında atıştırmalık olarak tercih edebileceğiniz lezzetli ürün, cipsler reyonundaki ürünler içerisinde yer alıyor. 218 gramlık paketi sayesinde daha fazla kişiyle paylaşmanızı sağlayacak olan ürünü, dilediğiniz an dilediğiniz yerde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Birçok farklı baharat ile harmanlanan zengin formülü ve eşsiz lezzetinin yanı sıra pratik yapısı ile de kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Lezzetli baharatları ve keyifli tüketimi ile ön plana çıkan Doritos Taco Ekonomik Paket 218g seçeneğini denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Mısır, Palm Olein Yağı, Baharatlı Çeşni [Buğday Unu (Gluten İçerir), Tuz, Şeker,Aroma Verici Preparatlar (Maya Ekstraktı Tozu, Baharatlar (% 0,1) (Kırmızı Biber Tozu, Soğan Tozu, Sarımsak Tozu)), Aroma Arttırıcılar (Monosodyum Glutamat, Disodyum Guanilat, Disodyum İnosinat), Dekstroz, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Mısır Nişastası,Doğal Aroma Verici, Aroma Verici].

Alerjen Bileşenler
Buğday unu (gluten içerir)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
218

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 496 25
Enerji (kj) 2076 25
Yağ (g) 25.6 37
Doymuş Yağ(g) 11.1 56
Trans Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 57.6 22
Şekerler (g) 2 2
Lif(g) 4 16
Protein (g) 7 14
Tuz(g) 1.8 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız