Dove Body Silk El-Vücut Kremi 300 ml #30098942 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove Body Silk El-Vücut Kremi 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Dove Body Silk El-Vücut Kremi 300 ml

CarrefourSA reyonlarında Vücut, El, Ayak Bakım Ürünleri bölümünde yer alan Dove Body Silk El-Vücut Kremi 300 ml derinlemesine bakım ve uzun süre yumuşaklık getirme özellikleri ile öne çıkıyor. Işıltılı ve parlak bir cilt için her gün kullanılması önerilen ürün, 24 saatlik etkisi ile gün boyu cildinizi koruyor. Kuru ciltleri nemlendirmek için kullanılan krem sayesinde cildiniz her zamankinden canlı görünüyor. Cildi yıpranmış el ve ayakları onaran formülü ile cilt sağlığınızı korumanıza yardımcı oluyor. Sadece el ve vücut için üretilen kremin, gözle temas etmemesi tavsiye ediliyor. İstenmeyen bir durumda gözlerinizi su ile durulamanız gerekiyor.
Yuvarlak beyaz kutusunda satışa sunulan Dove krem, benzersiz kokusu ile cildinize bakım yaparken mis gibi kokmanızı sağlıyor. Kapağını açtıktan sonra koruma folyosunu kaldırıp ellerinize ve bedeninize uygulayabilirsiniz. Yumuşak ve bakımlı eller isteyen hanımların tercihi olan ürün, küçük boyutu sayesinde çantanızda da taşınabiliyor. Böylece seyahatlerde veya ihtiyaç anında kullanmanız için size eşlik ediyor. Siz de canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmak istiyorsanız ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 82535
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız