Dove Erkek Sprey Deodorant İz Bırakmayan Invisible Dry Antiperspirant 150 ML #30109981 | CarrefourSA
Marka: DOVE MEN

Dove Erkek Sprey Deodorant İz Bırakmayan Invisible Dry Antiperspirant 150 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sadece terlemeye karşı koruma sunmayan Dove Men Care deodorant ürün serisi, aynı zamanda cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Hangisini seçerseniz seçin, antiperspirant özellikli Dove Men Care güçlü ter önleyici içeriğinin yanı sıra gelişmiş 1/4 nemlendirici teknolojisi ile cildi nemlendiriyor ve korunmasına yardımcı oluyor, tahriş riskini azaltarak çok daha rahat bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. İster roll-on tercih edin, isterseniz koltuk altı deodorantına bağlı kalın, Dove Men Care'in erkek bakım ürünlerinde sizi tüm gün tere karşı koruyacak ve tazeleyecek, ihtiyacınız olan her şey mevcut. Terlemeye karşı etkili, cildiniz için nemlendiricili nazik bir deodorant mı arıyorsunuz?

Dove Men Care deodorant ürün serisi, cildinizi nemlendirerek tüm gün tere karşı tazeler. Dove Men Care serisine ait Invisible Dry Antiperspirant Deodorant Sprey, 100 renk üzerinde hiç beyaz leke bırakmaz, hem sizi hem de giysilerinizi korur. Terleme ve ter kokusuna karşı koruma sağlarken, içeriğinde bulunan gelişmiş 1/4 nemlendirici krem ile koltuk altlarınızı yumuşacık ve pürüzsüz yapar. Invisible Dry Antiperspirant erkek deodorantı, %0 alkol oranı ile, erkek bakımının en önemli adımlarından biri olan tıraştan sonra koltuk altında oluşan cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olur. İyi bir deodorant sizi hem kuru tutmalı hem de koltuk altlarınıza iyi bakmalıdır. Dove Invisible Dry bu iki işi de başarıyla yapar ve 48 saate kadar antiperspirant koruma sağlayarak koltuk altı kokusunu önler. Parlak renkli giysiler giymeyi seviyorsunuz, ama giysilerinizde beyaz lekeler bulmaktan hoşlanmıyor musunuz? Giysinizi giymeden önce deodoranta denk gelecek etek kısmını içeri doğru katlayabilirsiniz. Böylece leke oluşsa bile içeride kalacaktır.

  • Terlemeye karşı etkili, cildiniz için nemlendiricili nazik bir deodorant mı arıyorsunuz? Dove Men Care deodorant ürün serisi, cildinizi nemlendirerek tüm gün tere karşı tazeler.
  • Dove Men Care serisine ait Invisible Dry Antiperspirant Deodorant Sprey, 100 renk üzerinde hiç beyaz leke bırakmaz, hem sizi hem de giysilerinizi korur.
  • Terleme ve ter kokusuna karşı koruma sağlarken, içeriğinde bulunan gelişmiş 1/4 nemlendirici krem ile koltuk altlarınızı yumuşacık ve pürüzsüz yapar.
  • Invisible Dry Antiperspirant erkek deodorantı, %0 alkol oranı ile, erkek bakımının en önemli adımlarından biri olan tıraştan sonra koltuk altında oluşan cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olur.
  • bir deodorant sizi hem kuru tutmalı hem de koltuk altlarınıza iyi bakmalıdır.Dove Invisible Dry iki işi başarıyla yapar ve 48 saate kadar antiperspirant koruma sağlayarak koltuk altı kokusunu önler.
  • Giysinizi giymeden önce deodoranta denk gelecek etek kısmını içeri doğru katlayabilirsiniz. Böylece leke oluşsa bile içeride kalacaktır.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız