Dove Invisible Deo Roll On 50 ml #30021072 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove Invisible Deo Roll On 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30021072 Dove Invisible Deodorant Roll On 50 Ml.

100 renk üzerinde test edilmiş olan Dove Invisible Deodorant Roll On, uygulandığı alanda beyaz leke bırakmadığı kanıtlanmıştır. Alkol içermeyen formülü sayesinde cilt tahrişlerini engeller ve sizi yeni bir deodorant deneyimine davet eder. Üstelik 48 saate kadar terlemeye karşı etkin bir koruma sağlar. Böylece özgürce hareket eder, her an bu özgürlüğün keyfini çıkarabilirsiniz. Dove Invisible Deodorant Roll On 50 Ml. ürününe CarrefourSA Kişisel Bakım reyonundan da bulunan Erkek Deodorant bölümünden ulaşabilir, internet mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz.

Dove, yumuşak ve pürüzsüz koltuk altları için 1/4 oranında nemlendirici krem içerir. Koltuk altı kullanımı için rahatça kayarak uygulanır. Kullanımı kolay ve basittir. Artık cesur renklerden oluşan kıyafetleri seçmekten korkmayın! Çünkü deodorantınız artık size engel değil yardımcı olacak. Gün boyu ter kokusuna ve terlemeye karşı önlem için kullanılan deodorantlar düzgün kullanıldığı taktirde ter kokusunun etkisini azaltacaktır. Deodorantların, ter önleyicilerinin bir alt grubu, ter bezlerini etkileyerek kokuyu etkiler ve terlemeyi önlemeye yardımcı olur. Ter önleyiciler tipik olarak koltuk altlarına uygulanırken deodorantlar vücut spreyleri şeklinde ayaklarda ve diğer alanlarda da kullanılabilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız