Dove Men Deodorant Stick Clean Comfort 50 ml #30047527 | CarrefourSA
Marka: DOVE MEN

Dove Men Deodorant Stick Clean Comfort 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30047527        DOVE MEN STİCK DEO CLEAN COMFORT 50

Dove Men Stick Deo Clean Comfort 50 GR ferahlık ve enerji veren bir erkek deodorantıdır.  48 saat etkili korumanın yanı sıra koltuk altı bakımı da gerçekleştirir. Dove Men Stick Deo Clean Comfort CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Ter kokusuyla etkin mücadele sağlar. 1/4 nemlendirme teknolojisi sayesinde cildi nemlendirici Encaps formülü ile daha temiz, daha ferah bir bakım yapar ve daha uzun süre kalıcı olur. Dove Clean Comfort'a CarrefourSA Sanal Market Deodorant kategorisinden ulaşabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.

Dove, Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri’nde imal edilmektedir. İlk kez 1955 yılında ABD-de piyasaya sunulmuştur. Ürünleri 80-den fazla ülkede satılmakta ve tüketilmektedir. Dove 4 sektörde: Cilt temizlik ürünleri, cilt bakım ürünleri, deodorantlar ve saç bakım ürünleri sektöründe faaliyet gösteriyor. Dove-nin ürünlerine ter önleyici deodorant, vücut yıkama, güzellik bakımı, losyonlar ve nemlendiriciler, saç bakımı ve yüz bakım ürünleri dahildir. Dove ürünleri genellikle sentetik yüzey aktif maddeden, bitkisel yağlardan (palmiye çekirdeği yağı) ve hayvansal yağlardan (donyağı) hazırlanıyor. Dove şu an erkek ve kadınlar için sabun, sıvı sabun, duş jeli, krem bar, şampuan, saç kremleri, roll-on, deodorant, sprey, losyonlar, vücut ve el bakımları üretiyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız