Dr. Oetker Çikolatalı Tatlı Sos 128 G #30095679 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Çikolatalı Tatlı Sos 128 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,90 TL

adet
Çikolatalı sosu, kek, pasta vb. unlu mamuller, dondurma, parafe, muhallebi, puding gibi tatlılar üzerinde kullanabilirsiniz. Soğuyan sosunuzu buzdolabında saklayınız.  Muffin, kek ve kreplerinizi renklendirip, tatlandıracak mükemmel bir sostur. İstediğiniz her tatlıyı daha da lezzetlendirip, şıklaştırmak için idealdir. Hazırlanışı oldukça kolaydır. 2.5 su bardağı süt ile hazırladığınız bir paket Dr. Oetker toz sosunuzu kaynayana kadar ocakta karıştırın. Kaynadıktan sonra 2-3 dakika kadar daha bekletin. Ocaktan aldıktan sonra kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğutun. Dr.Oetker çikolatalı tatlı sos, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Buzdolabında soğutulmuş 500 ml süt ile pişirilmeden, çırpıcı ile çırpılarak pratik olarak hazırlanan bu tatlıyı hemen servis edebilirsiniz. Ambalajın arka yüzünde birbirinden  lezzetli ve pratik tarifler  yer alıyor.

Güven ve sürdürülebilirlik  Dr. Oetker ailesi için çok önemli faktörlerdir. Neredeyse tüm tüketiciler - Almanya'da % 97 civarında- markayı bilmekteler ve ona büyük bir güven duymaktadırlar. Tekrarlanan bağımsız anket ve araştırma sonuçları Dr. Oetker’in hep pazarda lider bir konuma sahip olduğunu ve en güvenilir gıda markaları arasında yer aldığını göstermektedir. Tüketicilerin bu markaya güvenleri 100 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir. 

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, MODİFİYE MISIR NİŞASTASI, NİŞASTA, KIVAM ARTTIRICI(KSANTAN GAM), TUZ, BİTTER ÇİKOLATA TOZU(%0,16), AROMA VERİCİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 143
Enerji (kj) 604
Yağ (g) 3.9
Doymuş Yağ(g) 2.2
Karbonhidrat (g) 22.8
Şekerler (g) 19.8
Protein (g) 4.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız