Dr. Oetker Krem Şanti 150 g #30096817 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Krem Şanti 150 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,00 TL

adet
Dr. Oetker Krem Şanti 150 g

Krem şanti; kekler, pastalar, meyveler, soslar ve birçok farklı gıda ile birlikte özel bir lezzet oluştururken, aynı zamanda da süsleme malzemesi olarak keyifli bir şekilde kullanılabilir. Özellikle Dr. Oetker gibi kaliteli bir marka tarafından sade formu ile üretilmiş Dr. Oetker Krem Şanti 150 g ürünü, su veya süt ile kolayca hazırlanabilir. Dr. Oetker ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde ulaşabileceğiniz Dr. Oetker Krem Şanti 150 g ürünü, garantili ve lezzetli tatlılar hazırlamak için tam bir mutfak yardımcısı oluyor. Sadece birkaç dakika içerisinde süt veya su ile hazırlayabileceğiniz bu ürün, kekler, yaş pastalar, tart, cup veya meyve salataları için kolay bir şekilde kullanılabilir. Çilek, elma, armut, muz veya kiraz gibi farklı meyveler ile birlikte hazırladığınız meyve salataları üzerinde krem şanti sosunu kullanarak, daha lezzetli ve renkli bir tüketim sağlayabilirsiniz. Ambalaj üzerinde bulunan tarifler ile birlikte çok daha farklı lezzetler hazırlayabilir ve ailenizle birlikte keyifli şekilde tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), GLİKOZ ŞURUBU, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİ), SÜT PROTEİNİ(SODYUM KAZEİNAT), YAĞSIZ SÜT TOZU, MODİFİYE PATATES NİŞASTASI, AROMA VERİCİ, KIVAM ARTTIRICI(GUAR GAM)

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 180
Enerji (kj) 753
Yağ (g) 10.5
Doymuş Yağ(g) 8.5
Karbonhidrat (g) 18.5
Şekerler (g) 17
Protein (g) 3
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız