Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel 100 Gr #30001159 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,75 TL

DR.OETKER BİTKİSEL JEL ÇİLEK ARO. 100GR

Dr.Oetker Bitkisel Jel Çilek Aro. 100gr tamamen bitkisel içeriğe sahip, kolay şekilde yapılabilen lezzetli jel olarak sunulmaktadır. Bitkisel içerikte bir jel olması pek çok kişi için önem verilen bir husustur. Hayvansal ürünlerden uzak duranlar için ideal seçenekler arasında yer alır. Çilek lezzetine sahip olan jel ile lezzetli tatlılar yapabilir ya da doğrudan tüketebilirsiniz. Özel kokusu ve lezzeti ile birlikte doğal yapısı ile keyifle yiyebileceğiniz ürünlerden bir tanesidir. Kolay şekilde hazırlanması ile de rahatlık sunmaktadır. CarrefourSA unlu mamuller ve tatlılar reyonunda bulabileceğiniz jeller ile lezzetli tatlılar yapabilirsiniz.

Dr.Oetker Bitkisel Jel Çilek Aro. 100gr hazırlaması çok kolay ve sunumu çok zevkli bir üründür. Çilekli bitkisel jeli yarım litre kaynamış su ile karıştırarak hazır hale getirebilirsiniz. Sonrasında buzdolabında soğutarak yenilebilir yoğunluğu kazandırabilirsiniz. Garantili jel yoğunluğu Dr. Oetker ile sunulmaktadır. Paketlerin arkasında bulunan tariflerden yola çıkarak lezzetli pek çok farklı tarif yapabilirsiniz. Evinizde çocuklarınızla eğlenceli zaman geçirerek lezzetli jeller elde edebilirsiniz. Farklı kalıplara koyarak şekilli olarak soğutabilirsiniz. Tatlıların içerisinde ya da meyveler ile birlikte hafif şekilde yiyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kıvam arttırıcı (karagenan), asitlik düzenleyici (sitrik asit, trisodyum sitrat), renklendirici (pancar kökü kırmızısı, beta karoten), aroma verici.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 60
Enerji (kj) 257
Karbonhidrat (g) 15.1
Şekerler (g) 15
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız