Dreikorn-Brot Çavdar Ekmek 500 g #30098058 | CarrefourSA

Dreikorn-Brot Çavdar Ekmek 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,90 TL

Dreikorn-Brot Çav Ekm 500 Gr

Süt ve kahvaltılık reyonu içerisinde bulunan ürünler, güne başlarken sizi ilk karşılayan kahvaltılarımıza lezzet katan ürünlerden oluşmaktadır. Kahvaltıların olmazsa olmaz ürünlerini size sunan bu reyon içerisindeki ürünler en profesyonel markalar tarafından uygun şartlar altında hazırlanarak sizlere sunulmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Dreikorn-Brot Çav Ekm 500 Gr en sağlıklı ekmek formatı ile karşınızda olmaktadır. Sabah kahvaltısında çavdar ekmeği tercih etmek isteyenler için özel olarak hazırlanan ve en hijyenik şekilde size sunulan bu ürün Ordu Yumurta markası ile sizlere sunulmaktadır. Üç hububat ekmek, kahvaltılıklarınızın lezzetini arttırmakta ve aynı zamanda size sağlıklı bir kahvaltı sunmaktadır. Ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla ulaşabilir ve ödemenizi güvenli yollar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kahvaltıların vazgeçilmez ürünlerinden biri olan ekmekler, ekmekler reyonu içerisinde size sunulmaktadır. Dreikorn-Brot Çav Ekm 500 Gr ürünü de bu reyon içerisinde pide ve lavaş bölümünde yer almaktadır. Ürünü online olarak alabilir, tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Ödemenizi dilediğiniz şekilde isterseniz online olarak isterseniz de kapıda kredi kartı veya nakit seçenekleri ile ödeyebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız