Bambum Dündar Mp02 Lüks Meyve Presi #30044937 | CarrefourSA
Marka: BAMBUM

Bambum Dündar Mp02 Lüks Meyve Presi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
243,95 TL

Kahvaltıda içilen bir bardak taze portakal suyu günü zinde olarak geçirmek ve birçok hastalıktan korunmak için idealdir. Portakal ve diğer narenciye ürünlerini sıkmak istediğinizde en büyük yardımcınız olacak Dündar Lüks Meyve Presi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Aynı zamanda ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Portakal ve diğer narenciye ürünleri içerdiği C vitamini, karbonhidrat, potasyum, folik asit ve bioflavin, karoten, B vitamini, kalsiyum, magnezyum gibi cevherlerle bütün yıl boyunca tüketilmesi gereken bir hayat iksiridir. Kahvaltıda içilen bir bardak taze portakal suyu günü zinde olarak geçirmek ve birçok hastalıktan korunmak için idealdir. Portakal suyunun ve liflerinin kanseri önleme, kanı temizleme, karaciğeri çalıştırmak, hazmı kolaylaştırmak, damar tıkanıklığını önlemek gibi faydalarının yanı sıra vücut direncini arttırdığı da tespit edilmiştir. İşte bu hayat iksirini elde edebilmenin en pratik ve doğal yolu mekanik meyve presidir. Ürünümüz portakal ve diğer narenciye ürünlerini kabuğu ile beraber sıkar. Böylece sıkmış olduğunuz narenciye grubu ürünlerin içerdiği tüm cevherler meyve suyuna karışmış olur. Özellikle kırmızı veya pembe renkli portakal veya greyfurt suyu içerdiği Likopen ile cilt ve beden yaşlanmasını geciktiren bir antioksidandır. Ürünümüz sıkmış olduğunuz meyve sularını taze olarak anında tüketmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız