Durex Masaj Jeli Ve Kayganlaştırıcı Play Aloa Vera 200 ml #30022015 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Masaj Jeli Ve Kayganlaştırıcı Play Aloa Vera 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
299,90 TL 224,93 TL

CarrefourSA Kart İle
Durex 200 Ml Masaj Jeli Play

Klinik olarak kanıtlanmış ve dermatolojik olarak test edilmiş olan Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürünümüz yağ ve koku içermez. Tüm vücut kullanımı için uygun olan Durex Play masaj jeli, içerdiği Aloe Vera ile cildi rahatlatır. Yumuşak, ipeksi ve yumuşak bir cilt sağlayan masaj jelini Durex prezervatifler ile birlikte de kullanabilirsiniz. Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Özel tasarımlı 200 ml’lik şişesinde satışa sunulan Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürünün masaj aplikatörü ile yaşadığınız deneyimi daha zevkli hale getirebilirsiniz. Rahatlatıcı ve nemlendirici özelliği olan Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürünümüzü, güneş ışığından uzak, oda serinliğinde ve kuru bir ortamda rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Kayganlaştırıcı olarak da kullanabileceğiniz Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürününü kullanırken, bir miktar masaj jelini avucunuza sıkarak, ısısını artırın ve çıplak tene masaj yaparak uygulayın. Durex 200 Ml Masaj Jeli Play ürünümüze, kişisel bakım reyonumuzun, sağlık ürünleri bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız