Durex Prezervatif Klasik 12'li #30098061 | CarrefourSA
Marka: DUREX

Durex Prezervatif Klasik 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Durex Prezervatif Klasik 12'li

 

Kişisel bakımına çok yüksek özen gösteren erkeklerin cinsel ilişki noktasında da sağlıklı ve güvenli bir sonuç elde edebilmek için kullanabilecekleri prezervatif ürünleri konusunda Durex markası, kalitesi ve güvencesi ile tercih ediliyor. Marka tarafından üretilmiş özel ve klasik bir ürün olarak seçilen Durex Prezervatif Klasik 12'li paket ürünü, temel güven duygusu için orijinal bir kullanımı oluşturuyor. Durex ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Sağlık Ürünleri bölümünde bulunan Durex Prezervatif Klasik 12'li ürünü, ekstra kayganlık oluşturan kremli bir yapıya sahip olarak cinsel ilişki sırasında çok doğal bir his ve kayganlaştırıcı bir etki sağlıyor. İçeriğinde sperm öldürücü spermisit etkisi bulunmadan, kolay bir rezervuar ucu sayesinde pratik kullanım oluşturuyor. Doğal bir şekilde tercih edilmiş kauçuk lateks malzemeden üretilen bu ürün 56 milimetre genişliğe sahip olarak kolay bir şekilde takıp kullanım oluşturuyor. Kullanım sırasında doğal ve güzel bir koku oluşturan bu ürün ISO sertifikasına sahip olarak, tek kullanım için rahatlıkla tercih edilebilir. Yüksek güvenlik ve ekstra cinsel haz için bu ürünü her zamanı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız